Bedrijfsadvies en in-company training


Veel maakbedrijven zijn bezig met de transitie naar duurzaam en circulair ondernemen. Daarbij kan De Transitiemakelaar met de Innovatiespin© en het werkboek heel praktisch ondersteunen.

In de workshop met CF kunststofprofielen op 13 maart 2023 bewees de Innovatiespin© zijn waarde. Terwijl de directie de nieuwe strategie formuleerde (van IST naar SOLL), werkten 2 teams enthousiaste CF-medewerkers concrete circulaire projecten uit. In één dag werkten zij een idee uit tot de hoofdlijnen van hun projectplan. Complimenten aan de CF-mensen voor hun inzet en de mooie uitwisseling van kennis en meningen die leidde tot echte resultaten. Met de Innovatiespin© is een projectopzet gemaakt dat de belangrijkste aspecten in beeld brengt en leidend is voor de samenstelling van het projectteam en de contacten met de klanten. Want circulair innoveren doe je samen: fabrikant en klant. Wilt u ook resultaatgericht aan de gang?
Hieronder wat sfeerfoto’s van de workshop.

Post CF kunststofprofielen of LinkedIn
𝐌𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐜𝐥𝐚𝐬𝐬 𝐂𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭 ♻️

Onze werkgroep circulariteit heeft een afgelopen week een masterclass gevolgd. Deze werd verzorgd door 
Erik de Ruijter – De Transitiemakelaar. De masterclass ging over maatschappelijk gewaardeerde producten produceren. Dit heeft al geruime tijd onze aandacht, maar in de toekomst gaan we hier nog meer op focussen!
Wij, als CF kunststofprofielen, willen een bijdrage leveren aan een leefbare wereld, nu en straks. 🌍